10 Ekim 2016 Pazartesi

Konsmatris Nedir?

Kons nedir ?
Konsmatris gece kuluplerinde barlarda gazino gibi eğlence yerlerinde müşterilerin isteği üzerine masalarına gelen bayan ile yiyip içerek para kazanan bayanlara denir. 

Konsmatris genellikle 18-35 yaş arası bayanların tercih ettiği fiziğini ortaya koyarak çekiciliği sayesinde daha çok muhabbet edebilmektir bu sayede masada kaldığı sürece ve yediği içtiği her şey den para kazanabilen bayanlardır. Bayan kons iş ilanı arayanlar sitemizden menajerimizle irtibata geçip konu hakkında detaylı bilgi alabilir. 

Genellikle kazandıkları ücret 300-500 TL arası olup bu bulunduğu mekana göre değişebilir bu bazen özel günlerde 1000 TL yi bulmaktadır. Kesinlikle cinsel bir birliktelik için çalışanımız zorlanmaz teklif dahi edilmez. Kons iş ilanları hakkında diğer konularımızı ziyaret ederek daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz. Kazandığı ücretler o gün sonunda almaktadır istediği taktirde sigorta dahi yapılabilir. Sağlam ve güvenilir iş yapmak için bizi tercih edebilirsiniz detaylı bilgi için lütfen arayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder